Collection Banners - Queen of Hungary Collection

SKIN THERAPY

Bőre egészségének optimalizálása érdeklében konzultációt végzünk és segítünk a tökéletes bőrápolási rutin kialakításában; Filozófiánkat szabadalmazott és klinikailag bizonyított formulák és kezeléseink támasztják alá.

HOGYAN ÉRZI MAGÁT MA A BŐRE?

A Skin Therapy az Omorovicza termékek és protokollok egyedülálló kombinációja, amely elhozza Önnek a budapesti termálvizek jótékony hatását és a fürdők élményét bárhol és bármikor. A Skin Therapy bőrápolási rutint szakértő terapeutáink állítják össze, amely az Ön személyre szabott útmutatója az egészséges bőr eléréséhez.
Sale

BŐRÁPOLÁSI RITUÁLÉ

Az Omorovicza Bőrápolási Rituálé az Ön személyre szabott útmutatója az egészséges bőr eléréséhez, amelyet szakértő terapeutáink állítanak össze a konzultációt és az arckezelést követően. Amennyiben erre nincs lehetősége, látogasson el az Univerzális Bőrápolási Ajánlat oldalra. Minden bőrápolási hősünkkel látható eredményt érhet el, minden bőrtípus számára ideálisak és használatukkal bárhol és bármikor megtapasztalhatja az Omorovicza Skin Therapy jótékony hatását.