Skin Concern Page

BEMUTATJUK RUTIN CSOMAGJAINKAT

Próbálja ki a gondosan összeállított, bőrápoló hőseinket tartalmazó új rutincsomagjainkat, amelyek Sztár Termékeinkkel együtt működnek, hogy segítsenek elérni bőrápolási céljait.

Vásárolja meg a csomagok egyikét mindössze 26 000 forintért (értéke akár 63 500 Ft), bármely teljes méretű termék együttes vásárlása esetén.

FESZESÍTŐ ÉS KISIMÍTÓ BŐRÁPOLÁSI RUTIN CSOMAG

Fokozza bőre rugalmasságát és feszességét az erre összeállított esti bőrápolási rutinnal. A Tisztító Hab megtisztítja és felfrissíti a bőrt, míg a Hidratáló Szemránckrém hidratál és csökkenti a szem körüli puffadtásgot és a sötét karikákat. Az A-vitaminban gazdag Éjszakai Megújulás szérum elősegíti az optimális sejtmegújulást ezzel csökkentve a finom vonalak megjelenését, a vajas állagú Revitalizáló Éjszakai Krém pedig táplál és feltölti a bőrt.


Vásárolja meg a Feszesítő és Kisimító Bőrápolási Rutin Csomagot mindössze 26 000 forintért (értéke 63 500 Ft), bármely teljes méretű termék együttes vásárlása esetén.

FEDEZZE FEL HOZZÁADÁS A KOSÁRHOZ

RAGYOGÓ BŐR BŐRÁPOLÁSI RUTIN CSOMAG

Intsen búcsút fáradt, fakó bőrének. Kezdje a reggeli rutint a Kímélő Arcradírral, az élénkítő tisztítóval, amely felfrissíti és gyendégen radírozza a bőrt. Folytassa a Napi C Vitaminnal az antioxidánsokban gazdag C-vitamonos szérummal, amely véd a mindennapi környezeti hatások ellen. Használja a Ragyogó Hiratáló Krémet, hogy bőre táplált és természetesen ragyogó legyen. Fejezze be a rutint az ikonikus Magyar Királynő Permettel, amely az egyik legnépszerűbb termékünk.


Vásárolja meg a Ragyogó Bőr Bőrápolási Rutin Csomagot mindössze 26 000 forintért (értéke 47 500 Ft), bármely teljes méretű termék együttes vásárlása esetén.

FEDEZZE FEL HOZZÁADÁS A KOSÁRHOZ

TISZTA BŐR BŐRÁPOLÁSI RUTIN CSOMAG

Fedezze fel a magyar gyógyiszap erejét, méregtelenítse és tisztítsa meg bőrét és eltömődött pórusait. Az Iszapos Tisztítókrém tökéletes városi méregtelenítő megoldás, amely megtisztítja és felfrissíti a bőrt. A Tisztító Iszap Maszk kitisztítja az eltömődött pórusokat és eltávolítja a szennyeződéseket, hogy bőre láthatóbban tisztább legyen. A csomagban megtalálható az Éjszakai Megújulás, az A-vitaminban gazdag szérum, amely elősegíti a sejtmegújulást és megújítja a bőrt. A Kiegyensúlyozó Hidratáló Krém hidratál és hűsít a nap folyamán, szabályozza a bőr kifényesedését.


Vásárolja meg a Tiszta Bőr Bőrápolási Rutin Csomagot mindössze 26 000 forintért (értéke 44 500 Ft), bármely teljes méretű termék együttes vásárlása esetén.


FEDEZZE FEL HOZZÁADÁS A KOSÁRHOZ