Queen Cream Queen Cleanser Primary Banner

Bemutatjuk az Omorovicza új
Királynő Arckrémet és Királynő Arctisztítót

Állítsa meg az időt és törődjön önmagával.
Az Omorovicza új bőrápolási rituáléját az időtlen textúrák és illatok ihlették. Gyönyörködtesse érzékeit elbűvölő textúrákkal, élvezze a rózsa és a fehér virágos jegyek illatát, érezze, hogy a bőre azonnal kényelembe és védelembe burkolózik, megújul és természetesen ragyogóvá válik.

Queen of Hungary Collection - Video, transcript available

KIRÁLYNŐ ARCKRÉM

Kényeztető, balzsamos textúra, amely beleolvad a bőrbe, a Királynő Arckrém feltölti, táplálja és hidratálja az arcbőrt. A természetes bőrtökéletesítő hatóanyagok előkészítik a bőrt a sminkeléshez.

VÁSÁROLJON MOST

KIRÁLYNŐ ARCTISZTÍTÓ

A klasszikus, hideg krémes rituálék inspirálták a Királynő Arctisztítót, amely visszaadja az arctisztítás szépségét. Egy kényeztető pillanat, amely során a bőr megtisztul, tökéletes, puha és természetesen ragyogó lesz.

VÁSÁROLJON MOST
Queen of Hungary Collection - Video, transcript available

A TÖKÉLETES REGGELI BŐRÁPOLÁSI RUTIN


1. lépés: Kezdje a reggeli rutint a Királynő Arctisztítóval. Masszírozzon bőséges mennyiséget bőrébe, majd öblítse le vízzel.


2. lépés: Használja a Magyar Királynő Permetet, amely tonizálja és hidratálja a bőrt.


3. lépés: Óvatosan vigye fel a Hidratáló Szemránckrémet, amely felfrissíti és megnyugtatja a fáradt szemeket.


4. lépés: A nárciskivonatban és hialuronsavban gazdag Gyors Tökéletesítő Szérum felfrissíti, simává és fiatalosan ragyogóvá varázsolja a bőrt.


5. lépés: Fejezze be a rutint a Királynő Arckrémmel, amely hidratálja és előkészíti a bőrt a sminkhez. Melegítsen fel egy kis mennyiséget az ujjai között, és egyenletesen vigye fel az arcára.

VÁSÁROLJON MOST