Queen Cream Queen Cleanser Primary Banner

Bemutatjuk az Omorovicza új
Királynő Arckrémet és Királynő Arctisztítót

Állítsa meg az időt és törődjön önmagával.
Az Omorovicza új bőrápolási rituáléját az időtlen textúrák és illatok ihlették. Gyönyörködtesse érzékeit elbűvölő textúrákkal, élvezze a rózsa és a fehér virágos jegyek illatát, érezze, hogy a bőre azonnal kényelembe és védelembe burkolózik, megújul és természetesen ragyogóvá válik.

KIRÁLYNŐ ARCKRÉM

Kényeztető, balzsamos textúra, amely beleolvad a bőrbe, a Királynő Arckrém feltölti, táplálja és hidratálja az arcbőrt. A természetes bőrtökéletesítő hatóanyagok előkészítik a bőrt a sminkeléshez.

VÁSÁROLJON MOST

Összetevők és hatásuk

KIRÁLYNŐ ARCTISZTÍTÓ

A klasszikus, hideg krémes rituálék inspirálták a Királynő Arctisztítót, amely visszaadja az arctisztítás szépségét. Egy kényeztető pillanat, amely során a bőr megtisztul, tökéletes, puha és természetesen ragyogó lesz.

VÁSÁROLJON MOST

Összetevők és hatásuk

A REGGELI RUTIN TÖKÉLETESE

Kezdje a reggeli rutint a Királynő Arctisztítóval. Masszírozzon bőséges mennyiságet bőrébe, majd öblítse le vízzel. Használja a Magyar Királynő Permetet tonikként és alkalmazza a Hidratáló Szemránckrémet, hogy felfrissítse és megnyugtassa a fáradt szemeket. A hialuronsavban gazdag Gyors Tökéletesítő Szérum simává, frissé és fiatalosan ragyogóvá varázsolja a bőrt. Fejezze be a rutint a Királynő Arckrémmel, amely hidratálja és előkészíti a bőrt a sminkhez. Melegítsen fel egy kis mennyiséget az ujjai között, és egyenletesen vigye fel az arcára.

VÁSÁROLJON MOST

A KIRÁLYNŐ KOLLEKCIÓ

A Királynő Kollekció egy szépségpillanat a rohanó hétköznapokban, amely üdítően hat az érzékszervekre és amelyet a klasszikus bőrápolási rituálék inspiráltak. Kényeztető textúrákat és illatokat kombináltunk valódi bőrápoló hatóanyagokkal olyan termékekben, amelyek azonnal és hosszú távon is tökéletesítik a bőrt. A bőrápolási rituálékba fektetett idő hasznosan töltött idő mind a lélek, mind a bőr számára.

VÁSÁROLJON MOST