Our Institute

A BUDAPESTI BŐRÁPOLÁSI KÖZPONT

KEZELÉSEK A BŐRÁPOLÁSI KÖZPONTBAN

Tapasztalja meg gyógyító rituáléinkat a Budapesti Bőrápolási Központunkban. Próbálja ki bőrmegújító arckezeléseinket, melyeket szakképzett terapeutáink, a magyar arcmasszázs technika szakértői végeznek, felhasználva az évszazadok alatt összegyűjtött tudást.

Cím: 1061 Budapest, Andrássy út 45.

Telefonszám: +3613024604

FOGLALÁS

FOGLALJON ARCKEZELÉST Budán

Ha Budán szeretné megismerni az Omorovicza márkát, látogasson el exkluzív budai kabinunkba.

Cím: 1026 Budapest, Gyorskocsi utca 22.

Telefonszám: +3613024604

FOGLALÁS
THE IDEA

AZ ÖTLET

A márka új üzlete az Omorovicza család egyedülálló örökségének a Rácz Fürdőnek kulcsfontosságú elemeit ötvözi, modern betekintést nyújt a magyar fürdőkultúra évszázados történelmébe és otthont ad gyógyító rituáléinknak és különleges kezeléseinknek.

The Dream

AZ ÁLOM

Nagyon tehetséges építészekkel, tervezőkkel, képzőművészekkel és az Omorovicza szakképzett terapeutáival dolgoztunk együtt ennek az egyedülálló, elegáns és időtlen helynek a megtervezésében.

THE DETAIL

A RÉSZLETEK

A tükörfényű mélykék és a természetes mészkő kombinációja a hússzínű csempékkel együtt a Rácz színeit és a magyar termálfürdők hangulatát idézik. A fém kiegészítők és a rézből készült részletek az ottomán örökséget és a Föld gyógyító ásványainak erejét tükrözik.

The Experience

AZ ÉLMÉNY

Az üzletbe látogató vendégek elbújhatnak a rohanó hétköznapok elől és lenyűgöző nyugalomban részesülhetnek. Charles Baudelaire „Útrahívás” című verse inspirált minket, “Csupa szépség odafent, Csupa fény és csupa rend” (Szabó Lőrinc fordítása).

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBB ESŐ SPA-T