Our Institute

A BUDAPESTI BŐRÁPOLÁSI KÖZPONT

FOGLALJON ARCKEZELÉST


Tapasztalja meg gyógyító rituáléinkat a Budapesti Bőrápolási Központunkban. Próbálja ki bőrmegújító arckezeléseinket, melyeket szakképzett terapeutáink, a magyar arcmasszázs technika szakértői végeznek, felhasználva az évszazadok alatt összegyűjtött tudást.

Bőrápolási Központunk címe: 1061 Budapest, Andrássy út 45. Telefonszám: +3613024604


FOGLALÁS
THE IDEA

AZ ÖTLET

A márka új üzlete az Omorovicza család egyedülálló örökségének a Rácz Fürdőnek kulcsfontosságú elemeit ötvözi, modern betekintést nyújt a magyar fürdőkultúra évszázados történelmébe és otthont ad gyógyító rituáléinknak és különleges kezeléseinknek.

The Dream

AZ ÁLOM

Nagyon tehetséges építészekkel, tervezőkkel, képzőművészekkel és az Omorovicza szakképzett terapeutáival dolgoztunk együtt ennek az egyedülálló, elegáns és időtlen helynek a megtervezésében.

THE DETAIL

A RÉSZLETEK

A tükörfényű mélykék és a természetes mészkő kombinációja a hússzínű csempékkel együtt a Rácz színeit és a magyar termálfürdők hangulatát idézik. A fém kiegészítők és a rézből készült részletek az ottomán örökséget és a Föld gyógyító ásványainak erejét tükrözik.

The Experience

AZ ÉLMÉNY

Az üzletbe látogató vendégek elbújhatnak a rohanó hétköznapok elől és lenyűgöző nyugalomban részesülhetnek. Charles Baudelaire „Útrahívás” című verse inspirált minket, “Csupa szépség odafent, Csupa fény és csupa rend” (Szabó Lőrinc fordítása).

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBB ESŐ SPA-T