AJÁNLJA EGY BARÁTJÁT Gyűjtsön 2.000Ft levásárolható kreditet, ha ajánl minket egy barátjának. Sőt, még ők is kapnak 2.000Ft kedvezményt, ha 20.000Ft felett rendelnek

AJÁNLJA EGY BARÁTJÁT

Gyűjtsön 2.000Ft levásárolható kreditet, ha ajánl minket egy barátjának. Sőt, még ők is kapnak 2.000Ft kedvezményt, ha 20.000Ft felett rendelnek

Üdvözöljük

Üdvözöljük az ajánlói programunkban

Bejelentkezés

FAQS

A következő módon ajánlhatja ismerőseit, hogy pontokat szerezhessen, melyeket a következő alkalommal levásárolhat:


Lépjen be az ügyfélajánlási oldalra itt, és jelentkezzen be fiókjába.

Kattintson bármelyik közösségi oldal ikonjára, hogy megossza egyedi kódszámát ismerőseivel.

Amint az ismerőse(i) feltesz(nek) egy rendelést, e-mailben értesíteni fogjuk Önt, hogy pontjai megérkeztek a fiókjába, és levásárolhatók.

Egy másik lehetőségként, ismerőse beírhatja az Ön egyedi kódszámát a kosárba, majd be kell jelentkeznie, hogy igazolja, hogy új vásárló. Amint ismerőse létrehozta saját fiókját és teljesítette a szükséges feltételeket, továbbléphet a pénztárhoz.

A fiókja legfelső részén megjelenítjük az Ön által ajánlott személyek számát, valamint az ajánlás által szerzett pontjainak számát. Ezenkívül, saját ügyfélajánlási oldalán is megtekintheti ezeket az információkat.


Minden jóváírt pont 12 hónapig marad érvényben.

Amennyiben az ismerőse az ajánlási hivatkozással vagy az Ön egyedi kódszámával regisztrál, Ön jogosult a pontszerzésre. A regisztrálásra használt e-mail-címnek, amelyet Ön ajánlott, nem kell megegyeznie azzal az e-mail-címmel, amelyikre az ajánlási meghívást küldi.

Amennyiben ismerősei több ajánlási meghívást kapnak, csak annak az ajánlási hivatkozásnak a küldője szerez pontot, amelyiket a fiók létrehozásához felhasználnak.

Az ajánlási rendszer kizárólag új vásárlók részére szól. Azonban, ha valaki rendelkezik fiókkal, de még nem vásárolt az Omorovicza oldalról, az ajánlási hivatkozás felhasználásával kihasználhatja a rendszer előnyeit.


Első rendelésük kell, hogy legyen az Omorovicza oldalról.

A megrendeléskor fel kell használniuk az Ön egyedi kódszámát vagy ajánlási hivatkozását.

A rendelésük értéke el kell érje vagy akár meghaladja az 50 dollárt a megfelelőnek minősített termékekből.