Bemutatkozik az Éjszakai Megújulás. Hagyja bőrét álmodni. Az új generációs retinal tartalmú Éjszakai Megújulás szérum megvédi a bőrt a stressz okozta károsodásoktól és helyreállítja az arcbőrt az éjszaka folyamán.
Bemutatkozik az Éjszakai Megújulás. Hagyja bőrét álmodni.

Az új generációs retinal tartalmú Éjszakai Megújulás szérum megvédi a bőrt a stressz okozta károsodásoktól és helyreállítja az arcbőrt az éjszaka folyamán.

Éjszakai rutin a ragyogó bőrért. 1. lépés: Termál Tisztító Balzsam. Körkörös mozdulatokkal vigye fel az arcra, és kesztyűvel távolítsa el a szennyeződéseket, beleértve a vízálló szempillaspirált is. 2. lépés: Tisztító Hab. Használjon egy második tisztítót, mely megfelelő az Ön bőrtípusának. 3. lépés: Omoressence. Ennek a hidratáló esszenciának köszönhetően bőre megőrzi nedvességtartalmát. 4. lépés: Éjszakai Megújulás. Az új generációs retinal tartalmú Éjszakai Megújulás szérumnak köszönhetően bőre visszanyeri fiatalos és egészséges életerejét és ragyogását. 5. lépés: Illumineye C. Melegítse fel ujjaival, és óvatos tapogató mozdulatokkal vigye fel a szemkörnyékre. A C- és A-vitaminokban gazdag szemkörnyékápoló ragyogóvá és simábbá teszik a bőrt. 6. lépés: Revitalizáló Éjszakai Krém. Az esti rutin befejezéseképpen használja a tápláló éjszakai krémünket, melynek hatására a bőr felfrissül és reggelre visszanyeri fiatalos ragyogását.

Összetevők és hatásuk