Dupla Tisztítás

A dupla tisztítás egy kétlépéses rituálé, amelyet az esti rutin kezdetén kell elvégezni, és amely minden bőrtípus számára nagyon fontos. Először egy olajos tisztítóval megtisztítjuk a bőrt a sminktől és a fényvédőtől, majd egy vizes tisztítóval eltávolítjuk a megmaradt szennyeződéseket és egy konkrét bőrápolási problémára fókuszálunk.

Tisztító Hab

5.0 Stars 3 Reviews
26 500 Ft

Termál Tisztító Balzsam

5.0 Stars 1 Reviews
26 500 Ft

Iszapos Tisztítókrém

5.0 Stars 2 Reviews
26 500 Ft

Omorovicza Smooth Cleanse Duo

Értéke 55 000 Ft
44 000 Ft

Kiegyensúlyozó Tisztító Duó

Értéke 49 000 Ft
45 000 Ft

Méregtelenítő Tisztító Duó

Értéke 50 000 Ft
45 500 Ft

Termál Tisztító Balzsam

5.0 Stars 2 Reviews
41 000 Ft
THE IMPORTANCE OF DOUBLE CLEANSING

A dupla tisztítás fontossága

A dupla tisztítás az esti bőrápolási rutin legfontosabb lépése. Eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket, amelyek ártalmasak a bőrnek és idő előtti bőröregedéshez vezetnek. Előkészíti a bőrt a rutin következő lépéseire, hogy a szérumok és a hidratálók hatékonyabban fel tudjanak szívódni az epidermiszben.A dupla tisztítás tiszta, természetesen ragyogó és fiatalos kinézetű arcbőrt eredményez. Elsőként a Termál Tisztító Balzsam használatát javasoljuk, amely eltávolítja a sminket, a fényvédőt és a szennyeződéseket, másdik tisztítóként pedig folytassa a rutint egy konrét bőrproblémára ajánlott tisztítóval.

THERMAL CLEANSING BALM

Termál Tisztító Balzsam

A Termál Tisztító Balzsam ideális a dupla tisztítás első lépéseként, amely a magyar iszap gyógyító erejével, édesmandulaolajjal és E-vitaminnal tiszít, hidratál és távolítja el a szennyeződéseket és a vízálló sminket. Narancsvirág illata különlegessé varázsolja a tisztító rituálét. Masszírozzon körkörös mozdulatokkal egy kis mennyiséget száraz bőrébe és szemkörnyékére, majd távolítsa el egy nedves kozmetikai kesztyű segítségével. Bőre hidratált és puha lesz tiszítás után.

USING THE MITT

A kozmetikai kesztyű használata

Tiszta pamutból készült kozmetikai kesztyűnk segít az arctisztítók hatékonyan eltávolításában. Használja a nedves kesztyű egyik oldalát a dupla tisztítás első tisztítójának eltávolítására, majd fordítsa meg és távolítsa el vele a második tisztítót is. A kesztyűnek gyengéd radírozó hatása is van, használata után a bőr puha és tiszta lesz.

VÁSÁROLJON MOST
Cleansing Duos

Tisztító Duók

Személyre szabott Tisztító Duóink speciális bőrápolási problémákra lettek összeállítva, amelyek felülmúlnak minden szépségápolási elvárást.


Tudta?


Az elmúlt évtizedek során minden szakképzett terapeuta megtanulta, hogy a dupla tisztítás az arckezelések legelső és legfontosabb lépése, melynek során eltávolítjuk a szennyeződéseket, hogy a hatóanyagok könnyebben fel tudjanak szívódni a bőr mélyebb rétegeiben. Napjainkban a japán és koreai rutinok mintájára, már az otthoni bőrápolási rutinok kulcsfontosságú lépésévé is vált.

Méregtelenítő Tisztító Duó

Értéke 50 000 Ft
45 500 Ft

Kiegyensúlyozó Tisztító Duó

Értéke 49 000 Ft
45 000 Ft

Omorovicza Smooth Cleanse Duo

Értéke 55 000 Ft
44 000 Ft