A FÖLD MÉLYÉRŐL NEMZETDÉKEKEN ÁT

A márka öröksége

A Föld mélyéről, nemzedékeken át: Az Omorovicza márka öröksége Budapest egyedülálló geológiájából ered.
Egy tektonikus ütközést követően Budapest a Himalájával egy időben alakult ki. Ennek az ütközésnek köszönhetően budapest vizei a felszínre vezető útjuk során ásványi anyagokkal gazdagodtak és az itt élő lakosság szerette volna a vizek jótékony hatását kihasználni. Az Omorovicza családot is inspirálta ez a geológiai csoda és felépítették a Rácz Fürdőt, mely tulajdonképpen az első Omorovicza Bőrápolási Központ volt.

Alapítóink

Az ezredfordulón Stephen de Heinrich de Omorovicza Budapesten élt, ahol találkozott feleségével Margarettel, aki az Amerikai Egyesült Államok Budapesti Nagykövetségén dolgozott diplomataként. Miután a pár megismerte az ásványi anyagokban gazdag budapesti termálvizet abban a fürdőben, amelyet Stephen családja építtetett, elhatározták, hogy megalapítják az Omorovicza márkát és mindenki számára elérhetővé teszik a termálvizek jótákony hatását. A márkát a budapesti fürdőkultúra gyógyító hatásai ihlették - a rituálék, az élmény és a hatékonyság. Stephen és Margaret 2006-ban alapították a márkát és egy bőrápolási laboratórium segítségével kifejlesztették és szabadalmazták a Healing Concentrate hatóanyagot.

Geológia

A város különleges geológiai adottságainak köszönhetően budapest vizeinek gyógyhatása évek óta ismert. A budapesti gyógyvíz 26 természetesen előforduló ásványi anyagot tartalmaz, így kisimítja, megújítja és óvja a bőrt. Az idő múlásával a tudomány is be tudta bizonyítani azt, amit a termálvíz szakértői már évek óta ismertek: ez a természetben megtalálható elixír gyulladáscsökkentő, antibakteriális és antioxidáns tuljadonságokkal rendelkezik, amely elősegíti a bőr regenerálódását, hidratál és elősegíti a fehérjék oxigén ellátását, például a kollagénszint növelésével. Ezt a különleges csodát tartalmazza a márka szabadalmazott Healing Concentrate™ hatóanyaga.

view all skincare

Healing Concentrate™

Szabadalmazott és klinikailag bizonyított hatású hatóanyagunk minden termékünk legfőbb összetevője. Egy biofermetációs folyamatot követően az ásványi anyagokat kapszulába zárjuk, így jutattva el a termálvizek ásványi erejét a bőr mélyebb rétegeibe.

Hatóanyag Filózófia

Hisszük, hogy a bőrnek a legjobb hatóanyagokra van szüksége, így az Omorovicza termékekben a legkíválóbb összetevőket használjuk. 100%-ban természetes alapanyagokkal dolgozuk, kivéve ha a bőrnek szükséges alapanyag nem érhető el temészetes formában. Ebben az esetben szintetekus összetevőt választunk és ezt egyértelműen feltűntetjük. Nem használunk parabéneket, szilikont, ftalátokat, oxibenzont, talkumot, szintetikus színézékeket és illatanyagokat. Formuláinkat kifinomult és tudományos eljárás során fejlesztjük, előtérbe helyezve a hatékonyságot és a becsületességet.

Skin Therapy

A Skin Therapy az Omorovicza termékek és protokollok egyedülálló kombinációja, amely elhozza Önnek a budapesti termálvizek jótékony hatását és rituáléját bárhol és bármikor. Bőre egészségének optimalizálása érdeklében konzultációt végzünk és folyamatos bőrápolást javaslunk. Különleges formuláink középpontjában a szabadalmazott Healing Concentrate ™ hatóanyag áll, amely a budapesti ősi gyógyvizek kivonata.