Cushioning Day Cream

KÉNYEZTETŐ RUTIN
Megtalálta az igazit

A tökéletes hidratáló megtalálása egy örökös harcnak tűnhet.
Bemutatkozik a Kényeztető Nappali Krém, az univerzális fiatalító hős, amely minden bőrtípus számára ideális, hiszen teltebbé varázsolja és feltölti a bőrt.
A reggeli rutin tökéletes kiegészítője. Fedezze fel a sokak által ajánlott bőrápolási rituálénkat, hogy bőre a lehető legszebb fényében ragyoghasson.

KÉNYEZTETŐ NAPPALI KRÉM

Ez a minden bőrtípus számára ideális, gyorsan felszívódó gazdag krém azonnal feltölti és óvja a bőrt, miközben tartósan hidratál és erősíti a bőr természetes védelmi funkcióját.


VÁSÁROLJA MEG 55 000 FT-ÉRT FEDEZZE FEL

ÉRZÉKENY BŐRRE

Kezdje reggeli rutinját a Kasmír Arctisztítóval, a gyengéd tisztítótejjel, majd használja a Magyar Királynő Permetet a további hidratálás érdekében. Néhány csepp a Kék Gyémánt Esszenciából visszaadja bőre rugalmasságát, feszesít, fiatalossá és természetesen ragyogóvá varázsolja a bőrt. A rutin utolsó lépéseként vigye fel arcára a Kényeztető Nappali Krémet, amely egész napos hidratálást és védelmet biztosít.

VÁSÁRLÁS

OLAJOS ÉS KOMBINÁLT BŐRRE

Kezdje a bőrápolási rutint a Tisztító Habbal a bőr gyors tisztítása és felfrissítése érdekében, majd használja az Omoressence-t, amely kiegyensúlyozza és hidratálja a bőrt. Vigyen fel néhány csepp Gyors Tökéletesítő Szérumot, amely természetesen ragyogóvá varázsolja a bőrt, csökkenti a pórusok méretét és a ráncok megjelenését. Befejezésül használja a könnyű Kényzetető Nappali Krémet, amely azonnal beszívódik, feltölti, hidratálja és védi a bőrt anélkül, hogy elnehezítené azt.

VÁSÁRLÁS

SZÁRAZ BŐRRE

Kezdje reggeli rutinját a Királynő Arctisztítóval, ezzel a kényeztető, krémes tisztítóval, amely anélkül táplál és tisztít, hogy megsértené a hámréteget. Folytatásként használja az A- és C-vitaminban gazdag Illumineye C szemkrémet, amely kivilágosítja a szemkörnyék érzékeny területét. A tökéletes hidratálás érdekében folytassa a rutint néhány csepp Tündöklő Arcolajjal, majd fejezze be a Kényeztető Nappali Krémmel, hogy egész napra biztosítsa a hidratáltságot és a fiatalos megjelenést.

VÁSÁRLÁS

NORMÁL BŐRRE

Kezdje reggeli rutinját a közkedvelt Tisztító Habbal. Folytassa a hűsítő és uborkaillatú Hidratáló Szemránckrémmel, ami csökkenti a puffadást és hidratálja a szemkörnyéket. Az antioxidánsokban gazdag Napi C Vitamin szérum elősegíti kollagéntermelést, öregedésgátló hatású és védi a bőrt. A minden bőrtípus számára ideális gazdag Kényeztető Nappali Krém védi, feltölti és hidratálja a bőrt.

VÁSÁRLÁS
white bubbles on teal background