Termékek

A C‐Vitamin Jótékony Hatásai A Bőrre

A C‐Vitamin Jótékony Hatásai A Bőrre

Az öregedésgátló és ragyogásfokozó tulajdonságaiért nagyra becsült C‐vitamin egy erőteljes bőrápoló hatóanyag, mely enyhíti a szabad gyökök által okozott agressziókat, megszünteti a bőr fakóságát és egységesíti a bőrtónust. Tudjon meg többet a C‐vitamin jótékony hatásairól a bőrápolásban, és ismerje meg az Omorovicza új C‐vitaminos szemkörnyékápolóját, az Illumineye C‐t.

A C‐vitamin jótékony hatásai a bőrre

A C‐vitamin (melyet másnéven aszkorbinsavként ismerünk) egy vízben oldódó hatóanyag, melynek számtalan jótékony hatása van, ha a bőr felszínén alkalmazzuk.

Ragyogásfokozás és a bőrtónus egységesítése

A bőrtónus egyenetlenségét a hiperpigmentáció, a bőrszín elváltozása és a pigmentfoltok okozzák, melyek akkor jelentkeznek, amikor a szervezet túl sok melanint termel (a bőrpigment, mely a bőr színét adja).

A C‐vitamin helyreállítja a tyrozinás enzym működését, mely a bőr melanin termeléséért felelős, így egységesíti az arcbőrt. A C‐vitamin folyamatos használata a bőrfelszínen segít a pigmentfoltok megelőzésében, és világosítja a bőrt anélkül, hogy megzavarná a normál pigmentációt.

Védelem a szabadgyökök által okozott károsodásokkal szemben

A szabadgyökök erősen reaktív atomok, melyeknek nincs elektronja. Amikor érintkezésbe lépnek a bőrrel, „ellopják” a bőrsejtek elektronjait, így jelentős károkat okoznak a bőrben, többek között az idő előtti bőröregedést.

A C‐vitamin hatékony antioxidáns, mely semlegesíti ezeket a szabadgyököket (ezek elsősorban a napi külső agressziók formájában károsítják a bőrt, mint például UV sugárzás vagy a levegő szennyeződés), úgy, hogy elektront biztosít a számukra, így már nem lesznek kártékonyak a bőrsejtek számára.

Kollagén termelés

A C‐vitamin segíti a sejtek megújulását, és fokozza a bőrben az elasztin és a kollagén termelést (ez a két protein felelős a bőr rugalmasságáért és feszességéért), így segít a ráncok és szarkalábak megelőzésében.

A C‐Vitamin különböző formái

A C‐vitaminnak sokféle formája van a bőrápolásban, mindegyik antioxidáns hatású, véd a szabadgyökök károsító hatásai ellen, feszesít és fokozza a bőr természetes ragyogását. Mindazonáltal a C‐vitamin klasszikus formája, az aszkorbinsav nagyon érzékeny a levegőre és a fényre, ezekkel kapcsolatba lépve lebomlik. Ezért a mi formuláink a C‐vitaminnak egy stabilabb formáját tartalmazzák:

  • Sodium Ascorbyl Phosphate: ezt tartják a C‐vitamin legstabilabb formájának, mivel nem bomlik le és oxidálódik az idő múlásával. Így a C‐vitamin hatékonysága megmarad és hatásos a termék teljes szavatossági ideje alatt.
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate: a C‐vitamin egy olajban oldódó formája, amely sokkal gyorsabban jut el a bőr mélyebb rétegeibe, mint a vízben oldódó formája. Ez a forma is stabil, nem oxidálódik, és tartósan aktív a bőrben, fokozva a természetes ragyogást.

C‐Vitamin a bőrápolásban: A legjobb C‐vitaminos szemkörnyékápoló és szérum

Az Omorovicza C‐vitaminos szemkörnyékápolója

A nemrégiben bevezetésre került Illumineye C egy gazdag és selymes kezelés, mely segít a szemkörnyék kivilágosításában, kisimítja és hidratálja a szem érzékeny területét.

A C‐, A‐ és E‐vitaminok hatékony kombinációjának köszönhetően eltünteti a sötét karikákat, a ráncokat és szarkalábakat, és megszünteti a szemkörnyéken megjelenő puffadtságot. Finoman ütögessük a megtisztított és tonizált szemkörnyékbe. Az eredmény: a szemkörnyék kisimul, újjáéled, az egészséges és természetes ragyogása helyreáll.

Az Omorovicza C‐vitaminos széruma

Ez a Napi C‐vitamin szérum két különböző C‐vitamin forrást tartalmaz (antioxidánsokban gazdag sodium ascorbyl phosphate és kiwibogyó) 3 %‐ban, mely tökéletes nappali használatra. Segíti a bőr ragyogásának fokozását, javítja a bőr rugalmasságát a kollagén termelés elősegítésével, melynek köszönhetően a bőr megfiatalodik. Véd a napi külső agressziókkal szemben és felveszi a harcot a szabadgyökök károsító hatásaival.

Használatát az Illumineye C szemkörnyékápolót követően javasoljuk reggel és este.

Vásároljon weboldalunkon C-vitamin szérum és Illumineye c-t.Omorovicza

Omorovicza

Író és szakértő