Termékek

Új Szépségápolási Rituálé a Magyar Királynő Kollekcióval

A bőrápolási rutinnak egy tápláló, szépítő énidőnek kellene lennie. Nagyon gyakran az arctisztítás kiszárítja és érzékennyé teszi az arcbőrt. Az Omorovicza Magyar Királynő Kollekciója visszaadja az arctisztítás szépségét. A kollekció része egy gyengéd, de mélyen tápláló tisztító krém és egy ragyogásfokozó nappali arckrém. A Magyar Királynő Kollekció tökéletesen beilleszthető a reggeli bőrápolási rutinba.

Olvasson tovább és fedezze fel a kollekció különlegességeit és a termékek helyes használatát a legjobb eredmény elérése érdekében.

Az Omorovicza Magyar Királynő Kollekciója

A Magyar Királynő Kollekciót a tradicionális bőrápolási rutinok inspirálták, két egyedülálló terméke különleges illatokat és textúrákat kombinál, azonnal és hosszú távon is tökéletesítik az arcbőrt.

  • A Királynő Arctisztító egy szépítő és hidratáló tisztító krém, amely tisztít és eltávolítja a szennyeződéseket, anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.
  • Az innovatív Királynő Arckrém egy nappali hidratáló, amely előkészíti és táplálja a bőrt, tökéletes alapot biztosít a sminknek.

Az ikonikus Magyar Királynő Permettel kiegészítve, a Magyar Királynő Kollekció egy luxus szépségápolási pillanat, amelyet minden nő megérdemel.

Omorovicza Királynő Arctisztító

A klasszikus hideg krémes rituálék inspirálták, a Királynő Arctisztító egy gazdag, krémes formulájú tisztító, amely gyengéden, de mélyen tisztít, kisimítja és egységesíti a bőrtónust.

Hogyan használjuk?

Ez a helyreállító tisztító krém minden bőrtípus számára ideális, egyedülálló hatóanyagai mélyen táplálják a bőrt.

Az E-vitaminban gazdag ligetszépe olaj, a lenmagolaj és a körömvirág kivonat megvédi a bőrt az oxidatív stressztől és a környezeti hatásoktól. Ez a különleges tisztító krém megvédi a sejtek épségét, helyreállítja a bőr rugalmasságát, hidratál és fiatalos megjelenést kölcsönöz.

Omorovicza Királynő Arckrém

Egyedülálló, balzsamos textúrájú nappali krém, amely helyreállítja, előkészíti és táplálja a bőrt egyetlen lépésben.

Hidratáló és Primer

A városi hatásoktól védő mikroalga egy intelligens hatóanyag, amely a külső agresszorokat a bőr javára alakítja át. Elősegíti a bőr rétegéinek összehúzódását, így a szennyeződések lepattannak a bőr felszínéről. Ez megakadályozza a környezeti agresszorok okozta irritációt és az idő előtti bőröregedést. Kisimítja, mélyen táplálja és természetesen ragyogóvá varázsolja az arcbőrt.

A természetes bőrtökéletesítő hatóanyagok kisimítják a bőrt, tökéletes alapot biztosítanak a sminkhez.

Hogyan használjuk a Magyar Királynő Kollekciót?

A Magyar Királynő Kollekció tökéletesen beilleszthető a mindennapi reggeli bőrápolási rutinba. Élvezze az alábbi szépségápolási rutint és a Magyar Királynő Kollekció összes előnyét.

  1. Tisztítás: A Királynő Arctisztító gazdag és bársonyos textúrája ideális a reggeli vagy az esti arctisztításhoz. Masszírozzon bőséges mennyiséget nedves bőrébe, majd öblítse le vízzel vagy távolítsa el egy kozmetikai kesztyű segítségével.
  2. Tonizálás: Az ikonikus Magyar Királynő Permet tökéletesen működik tonikként is. Azonnal jobb kedvre derít és táplálja a bőrt. Fújja egyenletesen megtisztított arcára.
  3. Szemkörnyékápolás: Az árnikában gazdag Hidratáló Szemránckrém a szem alatti duzzanatokat és a sötét karikákat célozza meg és kivilágosítja a fáradt szemkörnyéket. Vigye fel gyűrűsujjai segítségével a szemkörnyék teljes területére.
  4. Szérum: A hialuronsavban gazdag Gyors Tökéletesítő Szérum azonnal megújítja és természetesen ragyogóvá varázsolja a bőrt. Használja reggel és este tiszta bőrre.
  5. Hidratálás és a bőr előkészítése: A Királynő Arckrém tökéletes nappali hidratáló száraz bőrre, ami még a legérzékenyebb bőrt is megnyugtatja. Előkészíti és hosszan hidratálja a bőrt. Melegítsen fel egy kis mennyiséget ujjai között és oszlassa el egyenletesen arcán.

 

A táplált, természetesen ragyogó bőr eléréséhez vásárolja meg a Magyar Királynő Kollekciót.

 

Az Omorovicza Acid Solution Hámlasztó Tonik Kivilágosítja, Megújítja És Feltölti A Bőrt

Termékek

Az Omorovicza Acid Solution Hámlasztó Tonik Kivilágosítja, Megújítja És Feltölti A Bőrt

Az Acid Solution egy folyékony hámlasztó, amely kivilágosítja, megújítja a bőrt és kiegyenlíti a bőrtónust.

2020-11-13 14:52:33Omorovicza

A C‐Vitamin Jótékony Hatásai A Bőrre

Termékek

A C‐Vitamin Jótékony Hatásai A Bőrre

A C‐vitamin egy vízben oldódó hatóanyag, melynek számtalan jótékony hatása van, ha a bőr felszínén alkalmazzuk.

2020-11-20 09:33:03Omorovicza

Hogyan találjuk meg a bőrtípusunknak megfelelő tisztítót?

Termékek

Hogyan találjuk meg a bőrtípusunknak megfelelő tisztítót?

Találja meg a legjobb tisztítót olajos, érzékeny, száraz és kombinált bőrre.

2021-07-18 07:39:39Omorovicza

 

 Omorovicza

Omorovicza

Író és szakértő