Termékek

Omorovicza: Magyar gyógyvízkincs a bőrápolásban

Torkos Rita vendégposztja.

Az Omorovicza luxus magyar márka, amely a termálvíz gyógyító erejét használja a bőrápolásban, 2006 óta várja vendégeit Budapesten az Andrássy úton. Többek között azért is született meg ez a blogbejegyzés, hogy nagy szeretettel és örömmel jelentsük be, hogy az Omorovicza üzlete elköltözött és új, különleges helyen nyitott meg, az Andrássy út 45. szám alatt.

Ismerjék meg a márka üzletének fejlődését első kézből. Az Omorovicza magyar csapatával beszélgettem, hogy autentikus szögből ismerhessük meg az előzményeket és az új üzlet történetét.

Az Omorovicza első üzlete az első 6 termékkel, köztük a híres Magyar Királynő Permettel és a Regeneráló Éjszakai Krémmel, a márka alapításával egyidőben nyitott meg, amely inkább tükrözte az alapítók elegáns, letisztult ízlését, mint az akkor éppen kialakulóban lévő márka
értékeit.

Margaret, a márka egyik alapítója 26 évesen Budapestre költözött maga mögött hagyva az Egyesült Államokat, és az amerikai nagykövetségen helyezkedett el. Egy szerencsés vakrandinak köszönhetően ismerte meg Stephen‐t, akit azóta férjének és gyermekei édesapjának szólíthat.

Stephen édesapja magyar származású, édesanyja svájci. Svájcban nőtt fel, majd Angliában szerzett jogi diplomát. Családja segített neki visszatalálni magyar gyökereihez, így Budapestre költözött, hogy megismerje a kultúrát és családja történetét.

Budapesti tartózkodásuk alatt a pár szívesen látogatta a gyógyfürdőket, főleg a híres Rácz fürdőt, amelyet Stephen családja újíttatott fel Ybl Miklós tervei alapján 1864‐ben. Ekkor tapasztalták meg saját bőrükön a budapesti termálvizek regeneráló varázslatos erejét, mely a márka megalapításához vezetett. A márka fejlődése során a középpontban mindig is fontos szerepet játszott budapesti fürdőkultúra, melynek a Rácz fürdő a márka története szempontjából, emblematikus megtestesítője.

Az impozáns üzletbe belépve visszaköszönnek a Rácz fürdő, ezáltal a budapesti fürdőkultúra, ikonikus tulajdonságai és elemei. A színek, a csempe, az ajtók, a lámpák és a formák mind a török eredetű fürdőre emlékeztetnek. A felhasznált anyagok pedig, mint például a réz a termálvízben is megtalálható értékes ásvány. A váróban teázgatva fürdőélményben lehet részünk egy kellemes, bőrmegújító arckezelés után.

Az új Andrássy úti üzletben megvásárolható a márka összes terméke, valamint szakképzett terapeuták végeznek különböző arc‐ és testkezeléseket. Segítenek kiválasztani a bőrtípusnak megfelelő és a konkrét bőrproblémára fókuszáló termékeket, és megtanítják, hogy hogyan építhető fel a tökéletes bőrápolási rutin.

Célunk, hogy a nemzetközi viszonylatban már jól ismert márka hazai szinten is népszerűségnek örvendjen, ezért az Omorovicza Magyarország Facebook oldalán élő bejelentkezésekben és videókban fogunk segítséget nyújtani azoknak, akik még nem találkoztak a termékekkel és a szolgáltatásokkal.

Bízunk benne, hogy hamarosan találkozhatunk az új üzletben is.Omorovicza

Omorovicza

Író és szakértő