Termékek

Éjszakai Megújulás: Retinal tartalmú öregedésgátló szérum

retinal skincare midnight renewal

Legújabb termékünk, az Éjszakai Megújulás, egy öregedésgátló szérum, amely helyreállítja a bőr fiatalos vitalitását. Mindennapi használatra kifejlesztett, retinal, mikroalga, Healing Concentrate és poliglutaminsav tartalmú termék, amely elősegíti az éjszakai regenerálódást, elhalványítja a finom vonalak és ráncok megjelenését, reggelre friss, fiatalos arcbőrt eredményez. Minden, amit tudni kell a retinalról a bőrápolásban, az Éjszakai Megújulásról és az éjszakai regenerálódásról.

@omorovicza

@omorovicza

Omorovicza Éjszakai Megújulás szérum

Az Éjszakai Megújulás egy hatékony öregedésgátló és retinal tartalmú szérum, amely nemcsak a bőr éjszakai regenerálódását stimulálja, hanem az epidermiszbe juttatja azokat a hatóanyagokat, amelyek elősegítik a bőr természetes megújulását.

Hogyan újítja meg a bőrt éjszaka az Omorovicza Éjszakai Megújulás széruma?

A Cirkadián Ritmus

Testünk természetes megújulási ritmusának (Cirkadián Ritmus) köszönhetően a bőr éjszaka regenerálódik. Alvás közben a véráramlás és a sejtmegújulás felgyorsul, a bőr ennek köszönhetően gyorsabban regenerálódik és hidratálódik. Éjszaka sokkal hatékonyabban szívódnak fel a hatóanyagok a bőrben.
Az Éjszakai Megújulás szérum a Cirkadián Ritmus előnyeit kihasználva a bőr mélyebb rétegeiben szívódik fel, ahol a hatóanyagok sokkal eredményesebben fejtik ki hatásukat.

A Cirkadián Ritmus szabályozása

Külső hatások befolyásolhatják a Cirkadián Ritmust, mint például a stresszhormon, a kortizol, amely lelassítja a bőr természetes megújulási folyamatát. A kortizol felelős a bőr idő előtti öregedéséért, roncsolja annak épségét, a sejtek és a bőr védekező rétegének felépítését, szárazságot és pirosságot okoz, megjelennek a bőrön a fáradtság jelei, rugalmasságát veszti, és a finom vonalak és ráncok kialakulásához járul hozzá. Veszélyezteti a bőr éjszakai megújulásának képességét.

Az Omorovicza Éjszakai Megújulás széruma mikroalgát tartalmaz, amely védőburkot képez a krónikus stresszhormon, a kortizol ellen. Védelmet nyújt a sejteknek a belső stressz ellen, a mikroalga pedig helyreállítja a Cirkadián Ritmust. Optimalizálja és egyensúlyban tartja a bőrmegújulást, növeli a bőr hidratációját, elhalványítja a fáradtság jeleit és energizálja a bőrt.

Miért ennyire hatékony ez az öregedésgátló szérum?

Új generációs A‐vitamin: Mi is az a retinal?

Az egyik leghatásosabb összetevője ennek az öregedésgátló szérumnak a retinal. A retinolhoz hasonló, de tizenegyszer hatásosabb, a retinal az A‐vitamin új generációs formája. A bőrbe jutva retinolsavvá alakul át, elősegíti a sejtmegújulást és a kollagén termelődést. Segít elhalványítani a finom vonalak és ráncok megjelenését, puha, sima és természetesen ragyogó bőrt eredményez.

Az Éjszakai Megújulás a retinal egy szabadalmaztatott innovatív formáját tartalmazza, amely stabilan és optimális mennyiségben jut a bőrbe. Minden bőrtípus számára megfelelő, nem okoz irritációt.
Szakértői Tipp: Minden bőrtípusnak ajánlott, de az érzékeny bőrűek enyhe kipirosodást tapasztalhatnak használatakor. A tolerancia felépítéséhez heti 1‐2 alkalommal ajánljuk alkalmazni, majd növeljük a gyakoriságot

További Fő Összetevők

Az Omorovicza szabadalmaztatott Healing Concentrate technológiájának köszönhetően a bőr feszesebb, rugalmasabb és fiatalosabb.
A mikroalga védelmet nyújt a kortizol okozta károsodástól, helyreállítja a természetes Cirkadián Ritmust, optimalizája az éjszakai regenerálódást.
A bifida és a lactococcus fermentlizátum stimulálja a bőr természetes megújulási folyamtát, fokozza a sejt DNS megújulást és ellensúlyozza az UV okozta károsodás jeleit.
A poliglutaminsav (a hialuronsavnál négyszer erősebb hidratáló) segít mélyen hidratálni, feltölteni és feszesíteni a bőrt.

Hogyan használja az Éjszakai Megújulást

Használja ezt az öregedésgátló szérumot minden nap az esti bőrápolási rutin részeként.

  • Használja a díjnyertes Termál Tisztító Balzsamot, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és a sminket.
  • Az ikonikus Tisztító Habbal frissítse fel és tisztítsa meg bőrét anélkül, hogy eltávolítaná bőre természetes olajait.
  • Ütögessen néhány csepp Omoressence tonikot bőrébe, hogy hidratálja és előkészítse bőrét a következő lépésre.
  • Vigye fel egyenletesen arcára és nyakára az Éjszakai Megújulás szérumot, hogy bőre regenerálódhasson éjszaka. Elhalványítja a finom vonalakat és ráncokat, helyreállítja a természetes Cirkadián Ritmust és megvédi a bőrt a káros környezeti hatásoktól.
  • Az Éjszakai Megújulás után, gyengéden vigye fel az Illumineye C szemkrémet, hogy kisimítsa és új életre keltse szemkörnyékét és helyreállítsa annak természetes ragyogását.
  • Masszírozza bőrébe a Revitalizáló Éjszakai Krémet, hogy fokozza bőre hidratáltságát.

Szakértői Tipp: Védje bőrét nappal a káros környezeti hatásoktól a Napi C Vitamin szérummal. Az Éjszakai Megújulás tökéletes, antioxidánsokban gazdag nappali alternatívája, amely segít kivilágosítani és feltölteni a bőrt.

Vélemények az Omorovicza Éjszakai Megújulás Szérumáról

93% szerint az arcbőrük sokkal simább
90% szerint az arcbőrük sokkal tápláltabb és puhább
88% szerint az arcbőrük természetesen ragyogóbbnak tűnik

Tápláltabb, ragyogóbb, puhább és simább bőrért vásárolja meg weboldalunkon az Éjszakai Megújulás szérumot és a többi retinal tartalmú termékünket.Omorovicza

Omorovicza

Író és szakértő