Termékek

Az zsíros bőr ápolása

Genetikai és hormonális változások miatt a zsíros bőr kialakulása nehezen megelőzhető, de egy jól felépített bőrápolási rutinnal könnyen kezelhető. Megosztjuk szakértőnk tippjeit arról, hogy hogyan állítható vissza a zsíros bőr egészsége, mi okozza a kialakulását és hogy hogyan kell ápolni.

1. Mitől zsíros az arcbőr?

A zsíros bőrt a túlzott kifényesedés, a tág pórusok, a pattanások és a mitesszerek kialakulása jellemezi, amit a túlzott faggyútermelés okoz. Ez lehet genetikai eredetű de külső tényezők is befolyásolhatják (például szennyezett levegő, mindennapi szennyeződések és erős vegyszerek), melyek eltömítik a pórusokat. Mindemellett a nem megfelelő bőrápolási termékek használatával is kialakulhat ez a probléma.

2. Hogyan ápoljuk a zsíros bőrt?

@omorovicza

@omorovicza

Reggeli és esti tisztítás

A zsíros bőr rutinja mindig mélytisztítással kezdődik, hogy eltávolítsuk a felesleges faggyút és kitisztítsuk az eltömődött pórusokat. Az iszapos és az olajos tisztítók eltávolítják a szennyeződéseket és a faggyút anélkül, hogy kiszárítanák a bőrt.

Szalicilsavas hámlasztás

A szalicilsav két szempontból lehet előnyös a zsíros bőr számára.

  •  A szalicilsav zsírban oldódik, képes a bőr mélyére hatolni és ott kitisztítani a pórusokat és
    szabályozni a bőr kifényesedését.
  • A szalicilsav hámlasztó tulajdonságokkal rendelkezik, eltávolítja az elhalt hámsejteket,
    amelyek eltömítik a pórusokat.

Használjon mindennapra alkalmas szalicilsav tartalmú hámlasztó tonikot a zsíros bőr bőrápolási rutinja részeként.

Hidratálás

A bőr természetes nedvességszintjének fenntartásához nagyon fontos a megfelelő hidratálás. Ha a bőr nem hidratált a mirigyek további faggyút termelnek, amely további zsírosodást és kifényesedést okoz. A zsíros bőr hidratálásához könnyű, olajmentes formulát ajánlunk, amely hidratálja és felfrissíti az arcbőrt.

Kiegyensúlyozás

A zsíros bőrt a túlműködő faggyúmirigyek okozzák, így a faggyútermelést szabályozó kiegyensúlyozó termékek beépítése a rutinba segítenek csökkenteni a zsírosodást és a kifényesedést. Használjon kiegyensúlyozó hidratáló krémet, amely szabályozza a bőr kifényesedését és hosszantartó hidratálást biztosít.

@omorovicza

@omorovicza

3. Zsíros bőrre ajánlott termékek

A legjobb tisztító zsíros bőrre

A méregtelenítő hatású Omorovicza Iszapos Tisztító Krém kalciumban és magnéziumban gazdag magyar gyógyiszapot használ az eltömődött pórusok kitisztítására, a pattanások csökkentésére és
megelőzésére, a benne található olajok keveréke pedig hidratálja a bőrt.

Vigyen fel egy borsónyi mennyiséget nedves bőrre és körkörös mozdulatokkal masszírozza be, majd langyos vízzel alaposan öblítse le.

A legjobb tonik zsíros bőrre

A hatékony savak keverékét tartalmazó Omorovicza Acid Solution hámlasztó tonikja segít megtisztítani, kivilágosítani és új életre kelteni a bőrt. A glikolsav, a tejsav és a szalicilsav kaviár limemal kombinálva finoman hámlaszt, tisztít, tonizál és hidratál. Tisztítás után vigyen fel néhány cseppet az arca és a nyakra.

Legjobb szérumok zsíros bőrre

Nappali szérum

Az Omorovicza Gyors Tökéletesítő Szérum kiváló választás zsíros bőrre. Olajmentes hidratáló formulája azonnal felszívódik, sima, friss, megújult arcbőrt eredményez.

Esti szérum

Az Omorovicza Éjszakai Megújulás szérum táplál, megújítja és regenerálja a bőrt az éjszaka folyamán. Új‐generációs retinal tartalmú formulája kisimítja a bőrt, csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését és elősegíti a sejtek megújulását. A bioaktív mikroalga megvédi a bőrt a stressz okozta károsodásoktól, a poliglutaminsav és a zablipid keveréke pedig hidratál és helyreállítja a bőr egészséges védőrétegét.

Vigye fel az arcra és a dekoltázsra az esti tisztítás után, hogy bőre reggelre feltöltődjön és regenerálódjon.

Legjobb arckrémek zsíros bőrre

Hidratáló zsíros bőrre

Az Omorovicza Kiegyensúlyozó Hidratáló Krém ideális zsíros és kombinált bőrre. Hűsítő gél‐krém formulája szabályozza a bőr kifényesedését, a faggyútermelést és hosszantartó hidratálást biztosít. Tisztítás után egyenletesen vigye fel az arc és a nyak bőrére.

Éjszakai krém zsíros bőrre

A Revitalizáló Éjszakai Krém az éjszaka folyamán hidratálja és állítja helyre a bőrt. Mogyoró peptideket és a szabadalmaztatott Healing Concentrate összetevőt tartalmazza, ez a vajas állagú krém csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, feltölti és feszesíti az arcbőrt. Tisztítás után vigye fel egyenletesen az arc és a nyak bőrére.

A legjobb maszk zsíros bőrre

Tökéltes választás zsíros, kombinált és problémás bőrre, az Omorovicza Tisztító Iszap Maszkja gyógyhatású magyar iszapot használ az eltömődött pórusok kitisztítására és a szennyeződések eltávolítására. Bőségesen vigye fel az arc és a nyak bőrére, hagyja hatni 20 percig, majd alaposan öblítse le. Az eredmény tiszta arcbőr.

Vásárolja meg zsíros bőrre ajánlott termékeinket weboldalunkonOmorovicza

Omorovicza

Író és szakértő