Szakértői Tipp

Szemkönyékápolási rutin a sötét karikák, a duzzadtság és a ráncok megjelenése ellen

A rohanó életmód és a sok képernyő előtt töltött idő nagyon rossz hatással van szemeinkre. Védje szemkörnyékét a stressztől, és halványítsa el a finom vonalak és ráncok megjelenését ezzel az egyszerű mindennapi szemkörnyékápolási rutinnal.  

Miért fontos a szemkörnyék ápolása a bőrápolási rutinban?

A szem körüli bőr finom és gyengéd, 20-szor vékonyabb, mint az arc többi területe. Az idő múlásával a szem alatti terület veszít feszességéből és megmutatkoznak rajta az öregedés első jelei, mint például a sötét karikák és a ráncok. Ezért javasoljuk beépíteni a szemkörnyékápolási rutint a mindennapi szépségápolási rutinba már fiatal korban.

Hogyan halványítsuk el a szem körüli sötét karikákat és ráncokat?  

Ha szeretné elhalványítani a sötét karikákat és a finom vonalakat és ráncokat a szemkörnyék területéről, építse be a következő néhány egyszerű lépést rutinjába.  

1. Használjon gyengéd arctisztítót  

A szem alatti terület érzékeny és nagyon finom, így nagyon fontos, hogy mindig gondosan eltávolítsuk a szennyeződéseket és a sminket, ezzel megakadályozva az irritációt.  

Díjnyertes Termál Tisztító Balzsamunk gazdag formulája anélkül távolítja el a sminket (még a vízálló szempillaspirált is), hogy kiszárítaná a bőrt. Vigye fel a teljes arcra, majd óvatosan törölje le egy kozmetikai kesztyű segítségével.

2. Halványítsuk el a sötét karikákat célzott hidratáló szemkrém segítségével  

A hidratálás kulcsfontosságú a sötét karikák és a ráncok elhalványításában. Célzott szemkrém használatát javasoljuk, amely tartalmaz öregedésgátló összetevőket, például A-, és C-vitamint. Ezek csökkentik a finom vonalak megjelenését és kivilágosítják a bőrt.  

Minden szemkrémünk segít kivilágosítani és új életre kelteni a szemkörnyék területét, de az alábbi termékeket az alábbi problémák orvoslására ajánljuk:  

  • Duzzanatok csökkentése és a bőr kisimítása: A Hidratáló Szemránckrém K-vitamint, arnikát és uborka kivonatot tartalmaz, kisimítja, felfrissíti és csökkenti a szemkörnyéki duzzanatokat. A mogyoró peptid feltölti és feszesíti a bőrt, minimalizálja a finom vonalak és ráncok megjelenését.  
  • A bőr kivilágosítása és feszesítése: A luxus Arany Szem Kezelés A-, és C-vitamint és kolloid aranyat tartalmaz, amelyek elősegítik a kollagéntermelődést, csökkentik a ráncok mélységétmegerősítik a bőrt és kivilágosítják a bőrtónust.  
  • A bőr revitalizálása: A Kék Gyémánt Szemkrém mimóza gyökér kivonat segítségével csökkenti az öregedés okozta bőrmegereszkedést és megemeli a szem feletti területet. Revitalizálja a szemkörnyéket, fiatalosabb tekintetet biztosít.  

Szakértői Tipp: A szemkrémet mindig finom ütögető mozdulatokkal vigye fel bőrére. Ezzel elősegíti a krém beszívódását anélkül, hogy irritálná a szemkörnyék érzékeny területét.  

3. Fokozza bőrápolási rutinja hatékonyságát 

A szemkörnyékápolási rutin hatékonyságának növeléséhez használjon olyan terméket, amely még jobban elősegíti a sötét karikák és ráncok csökkenését.  

A fáradt szemek felelevenítésére használja az energizáló Oxygen Booster-t, amely az oxigén molekulákat a bőr alsóbb rétegeibe juttatja, drámai hatást elérve. Azonnal feltölti a szemkörnyék bőrét, minimalizálja a finom vonalak és ráncok megjelenését, és fiatalosan ragyogóvá varázsolja a bőrt. Adjon néhány cseppet a szemkrémhez és vigye fel a szemkörnyék területére.  

Szakértői Tipp: Adja hozzá az Oxygen Booster-t kedvenc szérumához vagy hidratálókréméhez, vigye fel az arcra és a nyakra, hogy bőre visszanyerje fiatalos ragyogását.  

4. Hidratáljon újra napközben is  

Ha száraznak érzi szemeit, hidratálja és revitalizája őket ezzel a frissítő permettel. A Magyar Királynő Permet azonnali hidratálást biztosít. Narancsvirág kivonatot és a szabadalmaztatott Healing Concentrate összetevőt tartalmazza, ez a permet azonnal és gyengéden frissíti fel a szemkörnyéket.  

Kövesse a fent említett lépéseket bőrápolási rutinjában, és látni fogja a javulást. A sötét karikák, a duzzanatok és a ráncok megjelenése csökken, a szemkörnyék kivilágosodik és megújul.     



Omorovicza

Omorovicza

Író és szakértő