Szakértői Tipp

Hogyan varázsolja bőrét természetesen ragyogóvá a budapesti divathétre?

Az egyenetlen bőrszín és a bőr szabálytalan pigmentációja nagyon gyakori (bár ártalmatlan) probléma. Átmeneti megoldás lehet sminkkel elfedni az egyenetlenséget, azonban célzott bőrápolási rutinnal tartósabb eredményt is elérhetünk. Olvassa el cikkünket, melyből megtudhatja, hogyan lehet elérni az egységesebb bőrtónust és a természetesen ragyogó bőrszínt.

1. Lépés – Tisztíás

Kímélő Arcradír

Gyengéd, hámlasztó hatású mindennapi tisztító, amely kivilágosítja és kisimítja a bőrt.

Hogyan használja?

Körkörös mozdulatokkal masszírozzon kis mennyiséget nedves bőrébe, amíg a tisztító krémes habbá változik. Alaposan törölje le egy nedves Omorovicza kozmetikai kesztyű segítségével vagy öblítse le vízzel.

2. Lépés – Esszencia

Omoressence

Kiegyensúlyozó és hidratáló esszencia, amely segíti a bőr nedvességtartalmát megőrizni így előkészíti azt a további kezelésekre.

Hogyan használja?

Tisztítás után pár cseppet dörzsöljön össze tenyereiben, majd finom ütögető mozdulatokkal vigye fel az arcára. Várjon pár percet amíg felszívódik, majd folytassa a bőrápolási rutin további lépéseit.

3. Lépés – Szérum

Bőrtónus Kiegyenlítő

Az új Bőrtónus Kiegyenlítő szérum belülről állítja helyre a bőr egészséges működését és célzottan egyenlíti ki a bőrtónust. Minden bőrtípus és bőrtónus számára ideális, beleértvé az érzékeny bőrt is.

Legfontosabb összetevője a mikroalga, amely innovatív módon a bőrnek csak azon részeit világosítja ki, ahol hiperpigmentáció található. A mandulasav és a glükolsav irritáció nélkül simítja ki és újítja meg a bőr textúráját, a niacinamid pedig szabályozza a faggyútermelődést, elhalványítja a bőrhibákat, csökkenti a pirosságot és összehúzza a pórusokat.

Hogyan használja?

Használja reggel vagy este, nyugtató és frissítő textúrája pillanatok alatt beszívódik és természetesen ragyogóvá varázsolja a bőrt.

4. Lépés – Hidratálás

Kényeztető Nappali Krém

Hidratáló nappali krém, amely óvja és feltölti a bőrt.

Hogyan használja?

Alkalmazza a reggeli rutin utolsó lépéseként. Melegítsen fel egy kis mennyiséget az ujjai között, majd egyenletesen vigye fel az arcra és a nyakra.

+ Extra Tipp

Azúr Radír

  1. lépés: bőségesen vigye fel az Azúr Radír balzsamot a száraz arcbőrre és a nyakra (vigyázzon, hogy a szembe és ajkakra ne kerüljön).
  2. lépés: a balzsam rétegre vigyen fel bőséges mennyiségű tejsavas aktivátort, majd pár percig körkörös mozdulatokkal finoman masszírozza be a keletkező krémes habot a bőrbe, utána alaposan öblítse le.

A tubusok lezárása: Mindegyik tubus tartalma két-három alkalomra elegendő. A tubust le tudja zárni, ha a kinyitáskor letört darabkát megfordítja és dugóként használja.

Alkalmazása heti egyszer javasolt.

Ragyogásfokozó csomagunk az új Bőrtónus Kiegyenlítőt (30 ml – teljes méret), a Kímélő Arcradírt (30 ml), az Omoressence esszenciát (30 ml), az Azúr Radírt (2 x 8 ml) és a Kényeztető Nappali Krémet (5 ml) tartalmazza. A szett ára 55 000 Ft (értéke 76 000 Ft), megvásárolható 2022. szeptember 3-ig Andrássy úti üzletünkben és a Szépművészeti Múzeumban 2022. szeptember 4-ig az Omorovicza pop-up standján.Omorovicza

Omorovicza

Író és szakértő