Szakértői Tipp

Hogyan egységesítsük a bőrtónust

Az egyenetlen bőrszín és a bőr szabálytalan pigmentációja nagyon gyakori (bár ártalmatlan) probléma. Átmeneti megoldás lehet sminkkel elfedni az egyenetlenséget, azonban célzott bőrápolási rutinnal tartósabb eredményt is elérhetünk. Olvassa el cikkünket, melyből megtudhatja, hogyan lehet elérni az egységesebb és világosabb bőrtónust és a természetesen ragyogó bőrszínt.

Mi okozza az egyenetlen bőrszínt?

Az egyenetlen bőrszínt két jelenség okozhatja: a hiperpigmentáció és a hámlasztás hiánya. Találja meg az Ön számára megfelelő megoldást.

Hiperpigmentáció

A hiperpigmentáció leggyakoribb oka a napsütés. Amikor a bőrünk ki van téve az UV sugárzásnak, több melanint termelünk, hogy megvédjük a bőrünket a nap káros hatásaitól. A túl sok melanin termelődés hiperpigmentációhoz és egyenetlen bőrtónushoz vezet.

A hiperpigmentációt okozhatja még a hormonális egyensúly hiánya, az életkor, genetika vagy az idővel elsötétedett bőrsérülések maradványai.

A hámlasztás hiánya

A bőrsejtek állandóan megújulnak, a folyamat egy természetes 28-40 napos ciklusra épül, mely során a meglévő sejtek elhalnak, és újak lépnek a helyükre. Ez okozhatja, hogy az elhalt hámsejtek a bőr felszínen maradnak. Hacsak nem hámlasztjuk, radírozzuk le a bőrfelszínről ezeket az elhalt sejteket heti rendszerességgel az egészséges bőrápolási rutinunk részeként, ezek a fáradt sejtek megakadályozhatják, hogy a fény egységesen visszaverődjön a bőrünk felszínén, mely a fakó bőrhöz vezet.

Hogyan egységesítsük bőrtónusunkat?

Csökkentsük a hiperpigmentációt C-vitaminos termékek használatával

Számos előnye mellett a C-vitamin egységesíti bőrtónust úgy, hogy blokkolja a tyrosinase enzim termelődését, amely a pigment termelő sejtek, a melanin aktivitásáért felelős. Rendszeres

használata megakadályozza a sötét foltok kialakulását, és kivilágosítja a bőrt anélkül, hogy annak normál pigmentációját megváltoztatná.

Próbálja ki az Omorovicza Napi C Vitamin szérumát és Illumineye C szemkrémét. Mindkettő a C-vitamin egy különleges, stabil formáját tartalmazza, amely segít a pigmentációt egyensúlyban tartani és megőrizni az egészséges bőrtónus. Használja mindennap tisztítás és tonizálás után, hogy bőre természetesen ragyogó, egészséges és fiatalos maradhasson.

Hámlasztás arcradírral

Az elhalt és egyenetlen bőrsejtek eltávolítása elősegíti a bőr textúrájának és tónusának kiegyenlítését, a hámlasztás után felszínre kerülnek a friss, természetesen ragyogó és egészséges sejtek.

Próbálja ki a Bőrmegújító Arcradírt. Mikroalgát tartalmaz, amely finomabbá teszi a bőr textúráját és ragyogóvá varázsolja a tónusát, míg a természetes habkő eltávolítja az elhalt hámsejteket, kisimítja és regenerálja a bőrfelszínt.

A C‐Vitamin Jótékony Hatásai A Bőrre

Termékek

A C‐Vitamin Jótékony Hatásai A Bőrre

A C‐vitamin egy vízben oldódó hatóanyag, melynek számtalan jótékony hatása van, ha a bőr felszínén alkalmazzuk.

2020-11-20 09:33:03Omorovicza

 

Savas Hámlasztás

A glikolsav és a szalicilsav a bőr természetes megújulási folyamatának stimulálásával és az elhalt sejtek eltávolításával segítik elő a bőr megtisztítását és megújulását. Ezeknek a kémiai hámlasztóknak a használatával elősegíthetjük a bőrtónus egységesítését.

Próbálja ki az Omorovicza Acid Solution-t és az Acid Fix-et. Mindkét kezelés AHA és BHA savak hatékony kombinációjával hámlasztják az arcbőrt, elősegítik a sejtmegújulást, csökkentik a pigmentációt és kiegyenlítik a bőrtónust. Az első alkalmas mindennapi használatra arctisztítás után, a második, amely koncentrált mennyiségben tartalmazza a savakat, heti 2-3 alkalommal javasolt. Alternatívaként, az Azúr Radír egyesítve a kék réz-alapanyagú balzsamot, valamint a tejsavas aktivátort kisimítja, kivilágosítja és egyenletessé varázsolja a bőrt.

Szakértői Tipp: Savas termékek használata után mindig használjon SPF-et és hámlasztó termékek használatával egyidőben ne radírozza a bőrét.

Használjon SPF tartamú termékeket a hiperpigmentáció ellen

Hogy megelőzze a napsugárzás okozta hiperpigmentációt, használjon SPF tartalmú krémeket mindennap, hogy megvédje bőrét a káros UVA és UVB sugarak ellen.

Próbálja ki az Omorovicza Ásványi Fényvédőt SPF30 védelemmel. Cink-oxid és titán-dioxid hatékony kombinációját tartalmazza, SPF30 széles spektrumú védelmet nyújt az UVA/UVB sugarak ellen és megelőzi a napsugárzás okozta bőrkárosodást.

Színezett hidratáló az egységes bőrtónus eléréséhez

A célzott bőrápolási rutin kiegészítéseként használhat korrektort, alapozót vagy színezett hidratálókrémet, amelyek elfedik a hiperpigmentációt és kiegyenlítik a bőrt.

Próbálja ki az Omorovicza Arctónus Tökéletesítőt SPF20 védelemmel. Ragyogó, egyenletes és természetes fedést biztosít, tökéletesen illeszkedik a bőrhöz és véd a káros UV sugarak ellen.

Foglaljon Ragyogó Bőr Arckezelést az Omorovicza Andrássy úti Spa-jába

A Ragyogó Bőr Arckezelés a legjobb ragyogásfokozó és arctónus kiegyenlítő arckezelés. A Termál Tisztító Balzsammal történő tisztítás után, az Azúr Radír kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket, majd a Napi C Vitamin szérum természetesen ragyogóvá varázsolja a fáradt, fakó arcbőrt és felveszi a küzdelmet a pigementáció ellen.

Foglaljon időpontot most.

omorovicza storeOmorovicza

Omorovicza

Író és szakértő