Expert Advice

Bemutatjuk Bőrápolási Nagyköveteinket – 2. rész

Szeretnénk bemutatni az Omorovicza másik Bőrápolási Nagykövetét, Nórát.

40 éves és legfőbb bőrápolási célja, hogy bőrét feszesítse. Szerencsére nem ráncosodik, de bőre kicsit megereszkedett, száraz és érzékeny.

Szakértő kozmetikusunk első alkalommal az Arany Hidralifting Arckezelést ajánlotta Nórának és összeállított egy személyre szabott bőrápolási rutint.

 

“Feszülten érkeztem a mindennapi rohanás és bosszúságok miatt, és teljesen ellazulva, jókedvűen távoztam. Ami az arcbőrömet illeti, nem véletlenül szerepel az “arany” a kezelés nevében, mert szó szerint ragyogott és kisimult volt az arcom, mikor eljöttem, és még másnap is tapogattam a bőrömet, hogy hogyan lehet ennyire sima. Ráadásul az egész élmény nagyon kellemes és ellazító fizikailag is a hát-karmasszázs és a peelingek révén. Szóval úgy éreztem, hogy a testem mellett a lelkem is felfrissül, ebben segített, hogy nagyon kedvesen fogadtak, valamint az egész környezet, a spa-szerű berendezés, az illatok, a melegített ágy, érezni lehet, hogy nagyon jól átgondoltan állították össze a kezelést. ”

– Nóra

Nóra személyre szabott rutinjának négy legfőbb terméke, amelyeket szakértő terapeutánk, Petró Beáta javasolt, az a Termál Tisztító Balzsam, a Királynő Arctisztító, az Éjszakai Megújulás szérum és a Revitalizáló Éjszakai Krém. Nóra már hetek óta használja a termékeket és meg is osztotta velünk első benyomásait.

A dupla tisztítás, a smink és a szennyeződések eltávolítása rendkívül fontos. Ikonikus tisztítónk hévízi iszapot tartalmaz és magas az ásványi anyag tartalma. Kiváló sminklemosó, balzsamos textúrájú, amely még a vízálló sminket is eltávolítja.

“Egyszerűen imádom! Az állagát, az illatát, azt, ahogyan könnyedén leszedi a sminket, és azt, amilyen gyönyörű és puha a bőröm, miután használtam. Ilyenkor úgy érzem, nem is kell már krém utána. No persze, ez csak vicc, hiszen bőven van még helye a krémnek is, de végre egy lemosó, ami nem szárítja ki a bőrömet!”

-Nóra

Erősen nyugtató hatású, száraz, érzékeny bőrre ajánljuk. Tökéletes reggeli tisztítóként vagy az esti tisztítás második lépéseként.

Ugyanezt el lehet mondani a Királynő Arctisztítóról is. Először furcsa volt használni, mert szokatlannak éreztem, hogy egy krémszerű valamit nem ápolásra, hanem lemosásra használok. De aztán rájöttem, hogy különösen azokon az estéken, amikor sokat voltam kint, és a szél kifújta az arcomat, csodálatos hatással van a bőrömre. Fantasztikus az illata, nem kell belőle sok, nagyon szépen tisztít, miközben ápol. 

-Nóra

Új generációs retinalt tartalmaz, csökkenti a ráncok kialakulását, mélységét, erőteljes öregedésgátló és védelmi pajzsot képez a bőrön. Kizárólag éjszaka használjuk, reggelre regenerálja és megújítja az arcbőrt.

Az abszolút kedvencem a termékek között. Méghozzá amiatt, hogy eloszlatja a bőröm korai öregedésével kapcsolatos félelmeket. Úgy érzem, valóban segít abban, hogy feszesen tartsa az arcomat. Már amikor felteszem, érzem, hogy élettel telik meg tőle a bőröm, de igazából másnap veszem észre, hogy mekkora különbség van aközött, amikor használom, és amikor nem. Ha bekentem vele az arcomat, akkor másnap reggel kipihentebbnek tűnök, a bőröm feszesebb és egyenletesebb, valamint a színe is sokkal szebb, nem sápadt, mint más reggeleken.   

-Nóra

Vajas állagú hidratáló, táplálja a bőrt az éjszaka folyamán. Az egyik legnépszerűbb hidratálónk, amely feszesíti és feltölti a bőrt.

Csodálatos az állaga, nagyon kellemes használni, és nagyon szépen hidratál, de mivel kicsit olajos a T-vonalam, az én arcomnak elég, ha csak azokon az estéken teszem fel, ami előtt valóban igénybe lett véve a bőröm, nagyon kifújta a szél vagy sokat voltam kint hidegben. Akkor viszont csodát művel! 

-Nóra

Ha Ön is szeretné kipróbálni különleges és bőrmegújító rituáléinkat, foglaljon arckezelést az alábbi linken Andrássy úti üzletünkbe vagy budai kabinunkba.

https://www.omorovicza.hu/spa-treatments-budapest.list

https://www.omorovicza.hu/spa-buda-treatment-room.listOmorovicza

Omorovicza

Író és szakértő