Ethos

Szép álmokat!

Torkos Rita vendégposztja. 

Az Omorovicza gyönyörű új üzletében jártam, ahol egy kényeztető esti arckezelést kaptam. 

A Magyar Királynő Éjszakai Permet volt a főszerepben, ami a márka legújabb innovációjaAz egyik legnépszerűbb Omorovicza termék, a Magyar Királynő Permet éjszakai változata. 

A permetről hamarosan élő Facebook bejelentkezésben fogunk mesélni Adrienne-nel, az Omorovicza vezető trénerével és terapeutájával, de addig is beszámolok, hogy milyen különleges élményben volt részem. 

Az Andrássy út 45. szám alatti üzletbe érkezve elcsendesedik a város zaja, a gyógyfürdők idézte enteriőr és kellemes illat elrepít egy szinte már valótlannak tűnő álomvilágba. 

Judit és Niki kedvesen fogadtak, érkezésemkor az üzletben lévő kis kúthoz vezettek, ahol értékes fürdősóval kezet moshattam, majd meleg törölközős kézápolást kaptam. Csodálatos érzés volt így megérkezni, sikerült átszellemülnöm és ráhangolódnom a rám váró 60 perces Exkluzív Relaxáló Esti Kezelésre.  

Niki előkészítette a kezelőt, és megnézhettem, hogy milyen termékeket fog használni a masszázs során.  

Kényelembe helyezkedtem a masszázságyon és kezdetét vette az álomutazás. Először a Kristályos Arany Hámosítóval és a Csillámló Arany Olajjal masszírozta át a hátam Niki. A termékekben arany szemcsék találhatóak, ami csökkenti a bőrgyulladást. hámosító finom szemcséi óvatosan leradírozták a bőröm, az olaj pedig táplálta és azonnal érezhetően rugalmasabbá tette. A kezelés során nagyon kellemes érzést biztosított a hátamon gördülő meleg rózsakvarc masszírozó mozdulata. 

Az arckezelést levendula illattal indítottuk, ugyanis amint már említettem, az éjszakai permet volt a főszereplő.  

Megkértem Nikit, hogy kezelés közben meséljen a termékekről, amelyeket a bőrömbe masszíroz. Minden pakolás után egy meleg törölközős tisztítás következett, ami még nyitott a pórusaimon, hogy befogadja a következő termálvíz bázisú krémeket. A nyugtató levendula illat végig kísérte a 60 perces kényeztetést, engem pedig ellazított és megnyugtatott.  

A kényeztetés itt nem ért véget, hiszen a gyertyafényes váróban még elfogyasztottam a teámat, és próbáltam nyitva tartani a szememet, ami nehéz feladatnak bizonyult így estefelé. 

Távozáskor kaptam egy ajándékcsomagot, amiben találtam egy illatgyertyát, gyógynövényes teát és termékmintákat. Nehéz volt haza indulni, de annál könnyebb szépeket álmodni. Omorovicza

Omorovicza

Író és szakértő